Häiriötiedotteet

Päivitetty 24.5.2024

24.5.2024
MPASS lähettää luokkatiedon "null"

Olemme havainneet, että pienellä osalla kunnista tulee NäppisTaituriin MPASS-kirjautumisen yhteydessä tällä hetkellä tyhjä luokkatieto.

NäppisTaiturissa luokka-aste määritellään urn:mpass.id:classLevel parametrin mukaan. MPASS välittää tiedon ainoastaan esi- ja perusasteen oppimäärää suorittavilta oppilailta vuosiluokilla 0-9. Mikäli vuosiluokkatieto urn:mpass.id:classLevel puuttuu MPASS:in välittämistä tiedoista, luokka-asteeksi tulee Toinen aste, sillä tietoa vuosiluokasta ei välitetä lukio tai ammatillisen koulutuksen opiskelijoilta.

Jos huomaat, että toukokuussa luodulla ala- tai yläkouluryhmälläsi on luokka-asteena Toinen aste, ole yhteydessä oman kuntasi tietohallintoon ja pyydä tarkistamaan MPASS-asetukset, jotta kirjautumisen myötä välitetään urn:mpass.id:classLevel tieto.

10.4.2024
Palvelimella hitausongelma

NäppisTaiturin palvelimella esiintynyt hitausongelma alkoi klo 9.20.

Palvelimella esiintynyt hitausongelma esti ajoittain NäppisTaiturin kirjautumisen osalta käyttäjistä, ja aiheutti erinäisiä palvelinvirheitä. Ongelma korjaantui klo 9.30 ja alkoi uudelleen klo 12.25.

Ongelma korjaantui klo 13.08 buuttaamalla ja lisäämällä palvelimia. Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä!

19.3.2024
NäppisTaiturin seikkailut eivät lataudu iPad 17.4 käyttöjärjestelmän versiolla

Ongelma on korjattu 7.5.2024.

Latautumisongelma johtui vanhentuneista pelikirjastoista. Päivityksen jälkeen latausongelma korjaantui, mutta päivitys aiheutti useita uusia ongelmia, jotka liittyivät tuloksien tallennukseen sekä suoritettujen tasojen ja seuraavan tason näyttämiseen pelin aloitussivulla.

Pahoittelemme korjauksen viivästymisestä aiheutunutta haittaa.