Anna käyttäjätunnus Anna salasana
Luo tunnukset

Kymmensormijärjestelmä tuplaa nopeutesi

Näppäintaitojen opiskelun ei tarvitse olla tylsää! NäppisTaiturilla opiskelet kymmensormijärjestelmän missä tahansa ja milloin tahansa. Ohjelman monipuoliset harjoitukset pitävät yllä motivaatiota. Visuaaliset näppäinharjoitukset, tekstin kirjoitus, pelit ja opasteet tukevat oppimista.

NäppisTaituri sisältää myös erilliset kurssit numerorivin, numeronäppäimistön ja erikoismerkkien opiskeluun.

Kokeile NäppisTaituria heti ja ota näppäimistö suvereenisti haltuun!

Elämyksellistä oppimista


6 kurssia ja kirjoituskokeita

NäppisTaiturin Peruskurssissa opettelet kirjoittamaan kaikki kirjaimet ja yleisimmät välimerkit kymmensormitekniikalla. Lisäkurssien avulla otat kätevästi koko näppäimistön haltuun erikoismerkkejä ja numeroita myöten!

Virtuaalinen näppäimistö

Missä kirjain sijaitsikaan ja mitä sormea pitikään käyttää? Näytöllä näkyvä näppämistö helpottaa uusien kirjaimien ja sormien liikeratojen opettelua.


Aloita sormiverryttelyllä

Lämmittelyä suositellaan tehtäväksi aina ennen urheilusuoritusta. Niinpä myös NäppisTaiturin jokainen oppitunti alkaa sormiverryttelyllä, joka samalla kehittää lihasmuistia.

Hankalien sanojen kertaus

Kaikki sanat eivät valitettavasti ole yhtä helppoja kirjoittaa. Näppistaituri kerää oppitunnin aikana virheellisesti kirjoitettuja sanoja, joita pääsee harjoittelemaan erikseen kertaustehtävässä.

Jatkuva palaute

Palaute auttaa oppimaan. Ohjelma näyttää jokaisen suoritetun harjoituksen jälkeen tulosikkunan, jossa näkyy nopeus ja tarkkuus.

Seuraa omaa kehitystäsi välikokeiden avulla

Välikokeet toimivat hyvänä tilannekatsauksena omalle edistymiselle. 

Visuaaliset opasteet

NäppisTaiturin kurssit sisältävät yli 40 visuaalista opastetta, joissa tapaat oppaamme Santerin, joka neuvoo ohjelman käytössä ja kirjoittamaan oikein.

1
2
3
4

Kokeile nyt ilmaiseksi!

1. Luo tunnukset

Luo itsellesi ilmainen käyttäjätunnus ja lähde rohkeasti kokeilemaan NäppisTaituria ilman ostovelvollisuutta! 

Luo tunnukset

2. Kokeile ilmaiseksi

Ilmaisella kokeilutilillä pääset kokeilemaan ohjelman kahta ensimmäistä oppituntia, tekemään taitokokeita ja pelaamaan näppispelejä.

3. Tilaa koko materiaali

Osta haluamasi tilausjakso ja pääset opiskelemaan ohjelman kaikkia kursseja ja oppitunteja.

Hinnat & tilaaminen

2 kuukauden tilaus

9,90 € / 2 kk

6 kuukauden tilaus

14,90 € / 6 kk

12 kuukauden tilaus

19,90 € / 12 kk

Ostaminen on nopeaa ja helppoa! Luo ensin tili ja kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi. Tämän jälkeen klikkaa sivun vasemmassa reunassa olevaa lisenssitietokenttää. Valitse haluamasi tilausjakso ja seuraa tilausohjeita. Tilisi lisensöidään heti, kun ostotapahtuma on suoritettu loppuun.

Tietosuojaseloste Käyttöehdot (eng)