Näppäilytaidon SM-2018

Suomen nopeimmat kilpailevat näppäilytaidon herruudesta jälleen 9.-20.4.2018! Koulujen ilmoittautuminen on nyt avattu. Toivotamme kaikille onnea kilpailuun!

Osallistu kilpailuun!

Valitse oma sarjasi klikkaamalla alta oman kategoriasi linkkiä. Kilpailulinkit aktivoidaan kilpailun alkaessa 9.4.2018 klo 9.00. Osallistuminen edellyttää, että opettaja on ilmoittanut koulun ennakkoon mukaan kilpailuun. Lue kilpailuohjeet täältä.

Kaksi kilpailusarjaa!

Kilpailukategorioita on tänä vuonna kaksi: alakoulut ja yläkoulut. Lukioiden ja ammattikoulujen sarjat on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Opettaja rekisteröi koulun ennakkoon, minkä jälkeen kilpailuun osallistujat voivat osallistuessaan valita oman koulunsa valmiilta listalta.

Miten kilpaillaan?

Kilpailuun osallistuja kirjoittaa 10 minuuttia annettua tekstiä. Kirjoitettavan sanan korjaus on sallittu. Kokeen saa tehdä kaksi kertaa ja parempi tulos otetaan huomioon. Yläkoulujen osallistujien tarkkuusprosentin on oltava vähintään 95%, jotta kilpailutulos hyväksytään

Parhaat palkitaan!

Jokaisen kilpailusarjan voittaja saa 50€ rahapalkinnon, ja jokaisen sarjan 2. ja 3. sijoittunut saa 2 kpl Finnkinon leffalippuja. Lisäksi jokainen osallistuja saa todistuksen osallistumisesta. 

Otamme voittajiin yhteyttä opettajan kautta. 

 

Opettaja, ilmoita koulusi Näppäilytaidon SM-kilpailuun

Annathan yhteyshenkilön nimen
Annathan sähköpostiosoitteen
Annathan oppilaitoksen nimen
Ilmoitathan mistä kunnasta olet
Valitse sarja
Kirjoitathan vielä jonkun viestin

Typing Master Finland Oy sitoutuu kunnioittamaan käyttäjän yksityisyyttä ja käsittelemään käyttäjän tietoja lain edellyttämällä huolellisuudella ja luottamuksellisuudella. Lomakkeella pyydettyjä henkilötietoja ei lähetetä, paljasteta tai siirretä muille osapuolille kuin Typing Master Finland Oy:lle. Rekisteriseloste